avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie PV

In data de 17.09,2010 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera din Targoviste , deabia ma puneam in miscare, mi-a facut semn din virfu degetelor, LA MISTO , ma-m oprit frumos si regulamentar la vreo 6-7 metri ,unde aveam loc sa opresc tirul Im-i vorbea de foarte sus , dupa cei dadusem documentele La un moment dat iam atras atentia : D-ul agent constatator , va rog sa va revizuiti conportamentu , intru cit nu am servit masa la aceas cantima , si am pe permis mai multi ani decit aveti dumneavoastra de viata si nu va permit sa va depasiti atributiunile : Acest lucru la inervat , si acesta era si scopu meu de a-l vace sa greseasca PV ,si la si gresit . Nu a completat la : STABILESC a)avertisment--amenda,in suma de________lei b)PUNTE DE AMENDA,in valoare de______lei c) PUNCTE DEPENALIZARE.......... Am vost la finante sa platesc Dae cit Mi-u spus ca PV este nul. Eu am exemplaru nr 2 in copie de indijou , Nu era trcuta nici suma limita care trbuia platita in termen de 2 zile In data de 15.10 2010 a aparut la sectia financira instintare de plata plus PV exemplaru nr 1 COMPLECTAT CU TOT CE-A CE LIPSEA si suma minima ce trebuia platita in 2 zile . Eu intre timp am parasit tara , stabilinduma in alta tara cu acte in regula valabile . Am revenit in tara dupa un an in concediu , Cind mam dus la finante sa-mi platesc impozitele (darile) am vazut CATASTROFA . Am solicitat copie xerox dupa exemplaru nr 1 si inpreuna cu exemplaru nr 2 (in copie) , biletele de avion , dus intors si cerere catre judecatorie , Toate in 2 exemplare le-am trimes spre solutiomare instantei Ce nu inteleg(pricep) este faptu ca nici am primit nici un raspuns de la instanta ( nr dosar ) nici dupa o luna , am confirmarea de primire a scrisori .Pe //portal,just.ro Nu apare de loc nici pina in data de 10.11.2011 Nu mai pot sta mult timp in tara , trebuie sa plec inapoi . Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:25, 2 Octombrie 2011
Cred că ar trebui să mandatați pe cineva să vă treprezinte interesele!
Am solicitatjudecarea in lipsa conform art.242 C.P. Civ. Din cauza distantei mari in km.
Atunci ar fi normal să așteptați soluția instanței, nu?! Timp în care dvs vă vedeți de treabă... Portalul instanțelor de judecată puteți să-l verificați din orice țară care dispune de acces la internet...
Ma mai trezesc iar cu sechestru pe masina Am mai patito o data , si eram la zi cu toate amenzile platite toate in termen de 2 zile Noroc ca le pastrez pe toate cu chitanta cu tot , leam trimes copi , leam depus si personal la politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera pentru un bec ce s-a ars pe drum GhG GhG Am fost nevoit sa plec cu autoturismul personal, de la Oradea la Otelul Rosu (datorita unei situatii familiale de urgenta).La plecare am verificat masina sa ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Model de plangere contraventionala Raoul_mw Raoul_mw Buna seara. Iata sunt nevoit ca pe acest domeniu sa cer si eu putin ajutorul. Prezint pe scurt o situatie extrem de ciudata,un ghinion greu de crezut al unui ... (vezi toată discuția)