In data de 17.09,2010 am fost oprit de un echipaj de politie rutiera din Targoviste , deabia ma puneam in miscare, mi-a facut semn din virfu degetelor, LA MISTO , ma-m oprit frumos si regulamentar la vreo 6-7 metri ,unde aveam loc sa opresc tirul Im-i vorbea de foarte sus , dupa cei dadusem documentele La un moment dat iam atras atentia : D-ul agent constatator , va rog sa va revizuiti conportamentu , intru cit nu am servit masa la aceas cantima , si am pe permis mai multi ani decit aveti dumneavoastra de viata si nu va permit sa va depasiti atributiunile : Acest lucru la inervat , si acesta era si scopu meu de a-l vace sa greseasca PV ,si la si gresit . Nu a completat la : STABILESC a)avertisment--amenda,in suma de________lei b)PUNTE DE AMENDA,in valoare de______lei c) PUNCTE DEPENALIZARE.......... Am vost la finante sa platesc Dae cit Mi-u spus ca PV este nul. Eu am exemplaru nr 2 in copie de indijou , Nu era trcuta nici suma limita care trbuia platita in termen de 2 zile In data de 15.10 2010 a aparut la sectia financira instintare de plata plus PV exemplaru nr 1 COMPLECTAT CU TOT CE-A CE LIPSEA si suma minima ce trebuia platita in 2 zile . Eu intre timp am parasit tara , stabilinduma in alta tara cu acte in regula valabile . Am revenit in tara dupa un an in concediu , Cind mam dus la finante sa-mi platesc impozitele (darile) am vazut CATASTROFA . Am solicitat copie xerox dupa exemplaru nr 1 si inpreuna cu exemplaru nr 2 (in copie) , biletele de avion , dus intors si cerere catre judecatorie , Toate in 2 exemplare le-am trimes spre solutiomare instantei Ce nu inteleg(pricep) este faptu ca nici am primit nici un raspuns de la instanta ( nr dosar ) nici dupa o luna , am confirmarea de primire a scrisori .Pe //portal,just.ro Nu apare de loc nici pina in data de 10.11.2011 Nu mai pot sta mult timp in tara , trebuie sa plec inapoi . Ce ma sfatuiti sa fac ?