avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA vs SRL pt tinichigerie vopsitorie si mecanica auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA vs SRL pt tinichigerie vopsitorie si mecanica auto

Buna Ziua
In cazul unei tinichigeri-vopsitori-mecanica auto ce ar fi mai usor de infiintat PFA sau SRL? Ce acte ar presupune infiintarea uneia dintre formele de mai sus? PFA poate lucra cu asigurarile?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristina_kriki2003 , utilizator 15:22, 7 Octombrie 2011
In cazul in care se doreste infiintare unui PFA pentru vopsitor auto, poate PFA-ul sa aibe ca si angajati un tinichigiu si un mecanic sau trebuie fiecare sa isi faca PFA separat cu 3 case de marcat?
Va multumesc anticipat.
Am o nelamurire foarte mare. Ati putea sa-mi spuneti ce autorizatii sunt necesare pentru deschiderea unui service auto? Serviceul are mecanica si tinechigerie. Are si angajat vopsitor auto dar procesul de vopsire a autoturismelor se va realiza la o cabina din proprietatea altui service ( va exista contract de colaboare).
Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune service auto - vopsitorie bogdanel706 bogdanel706 Buna ziua, Va relatez cele intamplate in speranta de a gasi solutia optima pentru rezolvare. Detin un autoturism, avand o culoare perlata mai pretentioasa. ... (vezi toată discuția)
Fise post iulia_str iulia_str Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu niste fise post pentru: -m.n. in service auto cod cor 914201; -tinichigiu auto; -sofer ... (vezi toată discuția)