avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIREA IN URMA DECESULUI AMBILOR PARINTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIREA IN URMA DECESULUI AMBILOR PARINTII

IN URMA DECESULUI AMBILOR PARINTII ,BUNURILE MOBILE SI IMOBILE NU AU FOST CONSTITUITE IN MASA SUCCESORALA ELE FIIND INSUSITE DE BUNICA MATERNA INCLUSIV DIN URMA DECESULUI UNUI UNCHI FARA COPII SI FAMILIE . INTREBARE : MOSTENIREA NU ESTE CATRE COPII SI/SAU NEPOTI ? SE POATE INTOARCE CATRE PARINTII DECEDATILOR ?
ce se poate face in acest caz avind in vedere ca bunica materna instraineaza aceste imobile prin vinzare si cum se pot intoarce niste acte de propietate de pe numele parintilor pe numele bunici ???
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 16:00, 3 Octombrie 2011
Solicitati primariei eliberarea anexei pentru deschiderea succesiunii dupa ambii parinti si prezentati-va la notar pentru dezbaterea succesiunii.Bunica procedeaza ilegal iar actele de instrainare a proprietatii pot fi atacate in instanta.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala tatianato tatianato Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)
Se mai face succesiune dupa un decedat inregistrat fara bunuri la primarie? Florentina1982@@# Florentina1982@@# Soacra mea era pe numele primului sot care anul trecut am aflat ca ar fi decedat, traind cu socrul meu din1976 cu care are 2 copii, fata si baiat. Socrul nu ... (vezi toată discuția)
Are drept de a intra pe un teren? iulianduma34 iulianduma34 Pe scut,tata este unicul mostenitor dupa bunicul lui din partea mamei lui,bunicul avea doua fete,care impreuna cu sotia bunicului au renuntat la succesiune,in ... (vezi toată discuția)