avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie manopera service auto
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie manopera service auto

Buna ziua.

Saptamana trecuta mi-a fost montat un burduf la planetara. Mecanicul a gresit modelul piesei si acesta s-a desprins dupa cativa kilometrii. Este vorba de un service autorizat, totul s-a facut pe factura.

Intrebarea mea este daca legea ii obliga sa acorde garantie pentru montajul efectuat. Mecanicul imi zice ca burduful poate fi returnat, dar eu ca si client trebuie sa suport jumatate din pretul montarii unuia nou, ceea ce nu mi se pare normal avand in vedere ca eu nu aveam de unde sa stiu ca piesa nu e cea potrivita.
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:59, 3 Octombrie 2011
Dumneavoastra nu trebuie sa mai platiti nimic LUCRAREA E GARANTATA DE SERVIS , daca nu vrea sa inteleaga , dupuneti reclamatie la PROTECTIA CONSUMATORULUI solicitati si schimbarea CAP PLANETARA intru cit ati circulat fara burduf si sa compromis acea piesa , plus timpu pierdut din cauza servisului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Returnare piesa auto bogdan445 bogdan445 Buna Ziua, Caz concret, in urma cu cateva zile am comandat on-line o piesa auto de la un magazin din romania. Am montat piesa totul ok pt cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)
Nedumerire garantie!! cristy_toma cristy_toma Buna seara!! Ma numesc Toma Cristian! Va contactez pentru a va cere un sfat in legatura cu o problema cu care ma confrunt! Am cumparat acum ... (vezi toată discuția)