avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen revisal

Buna ziua,

Imi poate spune cineva si mie pana cand este termenul limita pentru transmiterea noului revisal cf hg 500, din cate stiu io in termen de 90 de zile de la aprobarea acstei legi, poate cineva sa imi confirme.


Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 3 Octombrie 2011
Va confirm eu , 30 Octombrie 2011
Termenul de 90 de zile este pentru transmiterea salariilor si sporurilor .... Intr-un comunicat dat de catre Inspectia Muncii se precizeaza ca, completarea, respectiv înregistrarea în registru a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) din HG nr. 500/2011 se face în termenele prevăzute la art. 4 din acelaşi act normativ cu precizarea că salariul, sporurile şi cuantumul acestora se completează şi pentru contractele individuale de muncă deja înregistrate, în termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu anymaryh anymaryh Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti in cazul in care se modifica salariul unui angajat, in cat timp se poate face transmiterea in revisal ? in 20 zile sau ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere incetare suspendare in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator. Rog confirmare sau infirmare ... (vezi toată discuția)