avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... in legatura cu fondurile europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

in legatura cu fondurile europene nerambursabile

As dori sa aflu daca eu pot beneficia de aceste fonduri avand in vedere ca am un PFA si este infiintat acum 3 ani dar profitul nu este mare, este doar la limita, de aceea imi doresc mult sa modernizez cu ceva aparatura mai performanta domeniul de activitate care se bazeaza pe cosmetica. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:07, 5 Octombrie 2011
ca PFA puteti accesa fonduri doar in mediul rural prin masura 312.
pentru mediu urban este necesar SRL/SRL-D cu activitate minimum 1 an si profit.
exista si alte modalitati de obtinere fonduri din alte surse(bancare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale valeriaswiso valeriaswiso Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru : INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Un pfa poate accesa fonduri europene nerambursabile? Jimmy74 Jimmy74 Sunt un pfa.in domeniul constructiilor,as avea sanse ?pt.dezvoltare(masina de transport,schele,utilaje specifice... v-a multumesc anticipat (vezi toată discuția)