avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare de la SRL catre persoana fizica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare de la SRL catre persoana fizica

Buna ziua,

Vreau sa vand un autoturism aflat in proprietatea unui SRL catre o persoana fizica.
De la Directia de taxe si impozite mi s-a dat o fituica cu o gramada de acte pentru obtinerea unui Certificat fiscal (ultima balanta, lista mijloace fixe, explicatia soldului contului 211 si 231 etc.).
Dupa cate stiam (ultima data am vandut o masina de pe firma acum mai bine de un an) acest Certificat fiscal se elibereaza odata cu vizarea fisei de inmatriculare, dupa ce am depus o cerere de scoatere din evidenta si factura sau ctt de vaanzare cumprarare.
Nu inteleg de ce mi se cer atatea hartii pentru vanzarea unei masini.

S-a schimbat eu ceva intre timp si nu stiu?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 15:28, 3 Octombrie 2011
Pentru vanzarea autovehicolului trebuie sa fie achitate, la zi,taxele si impozitele aferente acestuia.Nu este justificata solicitarea celor de la directia de impozite si taxe de a le prezenta documentele contabile la care faceti referire.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere de pe firma a 2 autovehicule aurel211252 aurel211252 Buna ziua.Sotul a avut o firma in domeniul constructiilor(un I.I.)si pe firma a detinut 2 autoturisme.Firma a fost desfintata,de fapt a devenit->transformat ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Datorii buget/ vanzare masina RomulusA RomulusA buna ziua, detin o firma mica cu datorii la bugetul de stat. nimic nou sau spectaculos desigur. am ajuns insa in situatia in care statul a trimis poprire ... (vezi toată discuția)