avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... CAUT MEDIATOR DIN BUCURESTI
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

CAUT MEDIATOR DIN BUCURESTI

Caut un mediator din Bucuresti pentru a-mi media un partaj
Si un avocat va poate ajuta, in acest sens.
Pentru a gasi un mediator puteti consulta Tabloul mediatorilor,se fla publicat pe site-ul Ministerului Justitiei,Consiliului de mediere si pe alte site-uri specializate in mediere sau dati cautare pe GOOGLE,folosind expresiile sau cuvintele:mediere,medierea,mediator,birou mediator.
Buna ziua!
Vreau sa spun ca aceasta initiativa, de a cauta un mediator sau de a apela la o noua alternativa de rezolvare a conflictelor, este excelenta!!!!!!!
Inceputul este bun si promitator, si ......."viitorul suna bine".

Succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin mediere mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am hotarat de comun acord cu fostul meu sot asupra partajului. Procesul de divort este deja incheiat. Putem merge la orice avocat drept mediator? ... (vezi toată discuția)
Curs mediator Corina Capotã Corina Capotã Acum 2 ani m-am înscris pentru a urma un curs de mediator. M-am înscris pe site-ul http://www.mediere.ro/ şi am rămas pe lista de aşteptare. La începutul ... (vezi toată discuția)
Cum pot devni mediator? ContSters77883 ContSters77883 Stimati (viitori) colegi, poate sa-mi spune cineve, cum pot deveni mediator? Ma intereseaza mai ales daca exista un examen de admitere in profesie, o ... (vezi toată discuția)