Va rog sa-mi spuneti daca exista lege privind taxa pt. animale de companie (nr. si an).
...
Asociatia de Prop. a aprobat taxa pt. animale de companie in val. de .... lei/animal.
Din cate stiu eu aceasta "taxa" nu apare in statutul asociatiei, s-a hotarat prin aga (nu stiu daca a existat cvorum), iar banii incasati se vor folosi pe materiale pt. curatenie (cel putin asa spune Admin.) Mentionez ca in apartament totul este contorizat (gaze, apa calda/rece), iar animalele stau in casa, nu fac mizerie pe hol ...
....
Daca iau un animal abandonat/maidanez de afara ca sa -i dau de mancare, il duc la medicul veterinar ...il tin cateva zile cat sa se "refaca" :) trebuie sa platesc aceasta taxa? Exista o baza legala astfel incat sa fac contestatie?
Se pare ca 3 caini si un motan "costa" 200 lei/luna (mai putin am dat la veterinar)
Multumesc
Daca in statutu asociatiei de locatari e prevazuta o prevedere ca locatari pot lua o votarire pentru animalele de conpanie , atunci in cadru seditei cu trecerea masuri in ptocesu verbal al sedintei SE POATE INSTITUI O TAXA