avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa animale companie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa animale companie

Va rog sa-mi spuneti daca exista lege privind taxa pt. animale de companie (nr. si an).
...
Asociatia de Prop. a aprobat taxa pt. animale de companie in val. de .... lei/animal.
Din cate stiu eu aceasta "taxa" nu apare in statutul asociatiei, s-a hotarat prin aga (nu stiu daca a existat cvorum), iar banii incasati se vor folosi pe materiale pt. curatenie (cel putin asa spune Admin.) Mentionez ca in apartament totul este contorizat (gaze, apa calda/rece), iar animalele stau in casa, nu fac mizerie pe hol ...
....
Daca iau un animal abandonat/maidanez de afara ca sa -i dau de mancare, il duc la medicul veterinar ...il tin cateva zile cat sa se "refaca" :) trebuie sa platesc aceasta taxa? Exista o baza legala astfel incat sa fac contestatie?
Se pare ca 3 caini si un motan "costa" 200 lei/luna (mai putin am dat la veterinar)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandruteutisan , utilizator 21:34, 3 Octombrie 2011
Daca in statutu asociatiei de locatari e prevazuta o prevedere ca locatari pot lua o votarire pentru animalele de conpanie , atunci in cadru seditei cu trecerea masuri in ptocesu verbal al sedintei SE POATE INSTITUI O TAXA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E normal sa trec la intretinere cainele? gabriella_2912 gabriella_2912 Este vb de asociatie de locatari. Ieri la sedinta s-a hotarat ca ptr fiecare animal din casa sa platim cate o taxa de 5 lei. Este normal \"? unde se duc banii ... (vezi toată discuția)
Taxa de 50 de lei pentru caine la bloc CatalinChifor CatalinChifor Buna ziua. 1.Este legal sa imi ceara o taxa pt caine? 2.Daca da, poate asociatia sa imi ceara cat vor ei? Tocmai ce m am mutat in ... (vezi toată discuția)
Aseară la a.g. s-a votat ca toți cei care au câini în bloc să plătească 5 lei / lună marinicafarafrica marinicafarafrica Aseara la sedinta de bloc cineva a venit cu ideia ca toti locatarii din bloc care au caine sa plateasca o taxa suplimentara la intretinere adica 5 lei pe luna. ... (vezi toată discuția)