avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere individuala

Buna ziua, in luna mai am infiintat un I.I., adica mi-am scos doar certificatul de inregistrare de la registrul comertului si pentru ca am aflat ca sunt insarcinata si am avut ceva probleme de sanatate nu m-am mai ocupat de nici o afacere. Mentionez ca nu am fost la ANAF sau in alta parte sa completez vreun formular sau sa continui cu inregistrarea firmei. Acum am ajuns la ANAF si mi s-a spus ca trebuie sa platesc o amenda de 250 ron pentru ca nu m-am dus in timp de 15 zile de la scoaterea certificatului de inregistrare de la ORC si abia dupa ma lasa sa completez si formularele respective.
Va rog sa-mi spuneti ce pasi mai am de facut, si unde trebuie sa merg sa rezolv cu toate actele necesare. Mentionez ca firma este facuta pe Ilfov insa eu pe C.I. am domiciliul in jud.Olt.
Unde trebuie sa merg mai departe si ce sa fac?
Daca nu merg pana la sfarsitul anului ce se intampla, o sa am mai multe amenzi de plata?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 21:00, 3 Octombrie 2011
Ai 2 varianta cu cei de la ORC, ori sunt la informatii (gasesti nr tel pe site lor) si le spui care este problema ta si daca stiu sa te ajute, sau mergi la ei la ORC la un referent sa te consilieze in legatura cu problema ta (alege ORC care este mai aproape de u, nu are importanta) si vrei primi un raspuns avizat. Bafta:)
trebuie sa mergeti la casa de sanatate si sa intocmiti un contract OBLIGATORIU

la casa de pensii daca nu aveti calitate de salariat.
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv actualizat - cesiune parti sociale ContSters50370 ContSters50370 Buna ziua, am si eu o intrebare, daca m-ati putea ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Desi am cautat pe forum, nu m-am lamurit in totalitate. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala tmihai2 tmihai2 Buna ziua, Anul trecut ca detinator de parti sociale am obtinut de la ANAF sector 3 certifcatul de atestare fiscala pentru persoana jurdica doar prin ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei afaceri PaulGeore PaulGeore Buna! Nici nu stiu cum sa incep :) Acum nu foarte mult timp m-am gandit sa incep propria afacere, in care sa cumpar si sa colectez ulei uzat de la oameni, ( ... (vezi toată discuția)