avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ...retail au taxe si comisioane legale?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

...retail au taxe si comisioane legale?

Am facut o plingere la OPC impotriva unei institutii nonbancara.....este ilegal tot ce se intimpla acolo sau o fi responsabil cineva de sus de la .....EU NU REUSESC SA INTELEG DE CESE PERCEP ATITEA TAXE SI PT O LIMITA DE CREDIT DIN 2007 DE 2700 RON /////ACHITAND LUNAR 80-100-120 RON MAI AM SI ACUM 3200 RON .(...5% -----1700 RON DOAR DEPASIRE LIMITA +PENALITATI LA PENALITATI +DOBANDA +ADMINISTRARE CARD CARE ESTE EXPIRAT NU AM MAI FACUT RETRAGERI DIN 2008 .....AM SA PLATESC !!!! ESTE STRIGATOR LA CER !:sorry:
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cititi cu atentie contractul semnat cu acea societate.

Daca acele "taxe"...(desi nu este corect/legal utilizat termenul, taxa fiind o prerogativa a statului si nu a unei s.c.) corect ar trebui numite comisioane/dobanzi/penalitati de intarziere etc., nu sunt cuprinse in contract, va sunt percepute nelegal.

Comisioanele privind administrarea contului (indiferent ca exista un card care este expirat/valabil) se pot percepe atata timp cat acel cont este...deschis.

Aceasta este legea societatilor nebancare:
www.avocatnet.ro/con ...

Atentionare: Incercati va rog sa nu mai folositi, in exces, scrisul cu litere mari de tipar.Este deranjant/se citeste greu.Intelegem faptul ca sunteti suparat dar noi va intelegem oricum, nu este cazul sa tipati la noi.

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ubancatul ubancatul am cumparat un calculator acum 5-6ani nu mai tin minte exact cand .Am dat 8milioane bani an mana ,restul de 8milioane am primit un card .calculatorul l-am ... (vezi toată discuția)
Problema cu un card de credit stef1234 stef1234 Buna ziua, am si eu o problema cu un card de credit. Il am datorita unei achizitii de la o firma de electronice, electrocasnice etc. Dupa ce am cumparat in ... (vezi toată discuția)