avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare Plati Facultate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare Plati Facultate

Am platit un avans in 2009 pentru a sustine Lucrarea de Dizertatie la master dar am renuntat sa mai sustin din cauza unor probleme.Am fost de curand sa retrag avansul pe baza chitantei dar mi s-a spus ca aceasta este valabila un an desi nu mi se specifica acest lucru in nici un act semnat cu facultatea.]
Exista vreo posibilitate sa recuperez acei bani deoarece, repet, nu am beneficiat de nici un serviciu iar ei probabil s-au folosit de banii mei.
Va multumesc si astept un raspuns urgent.
Cu respect,
Claudiu Boboc
Cel mai recent răspuns: boby78 , utilizator 21:11, 3 Octombrie 2011
Nu cred ca veti mai putea sa ii recuperati , deoarece , se considera ca a-ti fost hoatarit sa urmati masterul altminteri nu a-ti fi depus acei bani la casierie . Dar mergeti totusi si faceti o cerere la facultate si specificati ceea ce a-ti spus aici , ca nu a-ti beneficiat de orele pentru care a-ti depus acei bani cu titlul de taxa .
Nu va mai puteti recupera banii. In momentul in care ati achitat, ati fost de acord cu clauzele mentionate in contractul incheiat la inceputul studiilor de master.
Taxa nu reprezinta plata studiilor, ci avansul pent
Avansul pentru sustinerea examenului de disertatie...am inteles.
fiind vorba de acest fapt, se mai pot recupera banii?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara in situatia in care la un concurs la care se solicita ... andy_me andy_me Buna seara In situatia in care la un concurs la care se solicita nivel de studii master sau echivalent, participa doi candidati unul avand facultate 5 ani ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? inchiriez2012 inchiriez2012 1.daca sunt la masterat si am terminat cu ultimul examen,insa nu am dat lucrarea de dizertatie,pot beneficia de ajutor de somaj? 2. daca sunt actualmente ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie crestere copil alinutza_26 alinutza_26 Am terminat masterul in iulie 2010 dar fara sa sutin disertatia si apoi am nascut in august 2010.Initial nu am putut beneficia de indemnizatie dar mai tarziu ... (vezi toată discuția)