avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie CEC

am facut un credit de nevoi personale in timpul casatoriei la CEC...dupa divort nu am mai platit nici eu nici fostul sot ...asteptand definitivarea procesului de partaj
din octombrie 2008 nu s-a mai platit..in martie 2009 datoria catre CEC a fost platita de o societate de asigurari iar acum (respectiv aprilie 2011) cand s-a facut expertiza contabila pt partaj este notat in raportul de expertiza "datorie catre CEC ----zero".
intrebarile sunt:
- societatea de asigurari imi poate cere restituirea datoriei (eu fiind titularul) ? pana azi nu am primit nici o somatie din partea lor
- se poate specifica in hotararea judecatoreasca de partaj ...in cazul in care va trebui sa platim sa se faca in cota de 1/2? (practic de aceea am cerut expertiza contabila sa se faca impartirea in mod egal a datoriilor)
Va rog mult sa ma lamuriti !!!! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Partaj credit de nevoi personale dupa divorț ionutpep ionutpep Buna ziua. În anul 2007 am contractat un credit de aprox. 54000 CHF , eu fiind titular de credit iar fosta soție codebitor. În timpul casatoriei am ... (vezi toată discuția)
Plata credite in partaj savinermia savinermia Buna,in timpul casatoriei s-au facut credite doar pe unul dintre soti,dupa divort acestea s-au platit doar de catre titular,cealalta parte a abandonat plata ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil major boonik boonik Buna,sunt tot eu maria,in cazul in care ai mei divorteaza..si noi avem 2 credite la 2 banci,carduri de credit si produse achizitionate in rate..toate pe numele ... (vezi toată discuția)