avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... adeverinta pentru indemnizatie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

adeverinta pentru indemnizatie

as dorii sa stiu ce pot sa fac si unde trebuie sa ma adresez deoarece am fost in concediu medical din luna mai ...nu am primit banii pe concediu decat pe 2 luni..iar acum sefa mi-a eliberat adeverinta pt indemnizatie in care imi apar platite concediile si prenatalul..dar eu nu am semnat statul de plata pe 5 luni ..si nu am primit nici un ban...va rog sa imi spuneti unde sa apelez pt a putea contesta ..astept un raspuns cat mai precis ..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:07, 4 Octombrie 2011
Depuneti reclamatie la ITM. Verificati si daca a depus concediile medicale.
pentru a verifica daca a depus concediile tot la itm trebuie sa ma adresez?
Nu, concediile medicale se depun la Casa judeteana de asigurari de sanatate, sau la CASMB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediului prenatal/postnatal. nashiku nashiku buna ziua , Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea dumneavoastra.Sotia mea este in ultima luna de postnatal iar angajatorul nu i-a platit niciun ... (vezi toată discuția)
Probleme cu indemnizatia de crestere a copilului Paula-31 Paula-31 medicul de familie mi-a gresit ultima luna de concediu prenatal cu patru zile mai mult si din cauza asta nu pot sa depun dosarul pentru a primi de la stat ... (vezi toată discuția)
Cass sau ajofm lavi_cornelia lavi_cornelia Buna ziua, Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)