as dorii sa stiu ce pot sa fac si unde trebuie sa ma adresez deoarece am fost in concediu medical din luna mai ...nu am primit banii pe concediu decat pe 2 luni..iar acum sefa mi-a eliberat adeverinta pt indemnizatie in care imi apar platite concediile si prenatalul..dar eu nu am semnat statul de plata pe 5 luni ..si nu am primit nici un ban...va rog sa imi spuneti unde sa apelez pt a putea contesta ..astept un raspuns cat mai precis ..va multumesc
Cass sau ajofm
lavi_cornelia
Buna ziua,
Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.