eu.ro.lex a scris:
Nu prea am inteles intrebarea, adica intrebarile....:stunned:Salariile / indemnizatiile pentru concedii sunt un subiect si timpul lucrat efectiv este alta treaba.
Daca se poate sa fiti mai exact in ceea ce vreti sa aflati, poate reusim sa va dam anumite sugestii.
Nici eu nu inteleg ce nu intelegeti...Aveti o firma,un salariat intra in cm iar in calculul cm intra si salariile avute in ultimile 6 luni la alte firme.Daca i-ati calcula indemnizatia de cm de ex raportat doar la luna anterioara ar iesi o suma.Daca luam in calcul salariile avute si la alte firme mai mari ca cel actual,ar iesi o indemnizatie suportata de firma mai mare.Cam asta era situatia,luam in calcul si salariile avute la alte firme in baza adeverintei pe care o prezinta in situatia in care o fractiune de luna a lucrat la un angajator iar alta fractiune de luna la alt angajator?Indemnizatiile pentru concedii se calculeaza in functie de salariile avute in ultimile 6 luni cfm. legii 158/2005 actualizata si normelor date in aplicarea ei (le gasiti pe site) sau indemnizatiilor primite in perioada respectiva... iar salariile se primesc in functie de timpul efectiv lucrat. Nici eu nu inteleg un lucru:chiar sunteti avocat specializat pe relatii de munca??????????????B-)