avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... suspendare intrep individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

suspendare intrep individuala

Am o imtrep inividuala platitoare de TVA. Doresc sa o inchid sub orice forma. Am de platit accesorii la TVA, am pierdere fiscala si sunt debitor la sanatate si pensii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:37, 3 Octombrie 2011
Sa o inchideti ( radiati) nu e acelasi lucru cu suspendarea. Pentru oricare dintre variante, datorile care le datorati statului trebuie sa le platiti, penalitatile curgand pana la achitarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere microintreprindere cherryblossom cherryblossom doresc sa inchid microintreprinderea incepand cu 1 ianuarie 2010, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Inchidere - radiere srl fara plata impozitului Andra24 Andra24 Buna ziua , tocmai am iesit din perioada de 3 ani de cand a fost suspendata firma . Doresc sa o inchid/radiez insa contabilul imi spune ca trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere floradia floradia Buna ziua, as vrea sa \"trag pe dreapta\" o microintreprindere, insa inca mai am debite catre terti. Se pot achita debitele ulterior? Multumesc! (vezi toată discuția)