avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii

Buna seara! Sunt angajat din data de 01.12.2008 ca functionar administrativ , de curand am ocupat prin concurs functia de executie Referent (Agent agricol )-grad debutant.
Intrebarea mea in conditiile de fata ce salariu ar trebui sa primesc ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 00:30, 4 Octombrie 2011
Cel pe care il negociati !
@alexandruteutisan: in administratia publica nu se negociaza salarii!!!!
Ontopic: Cat veti avea salariu? Pai, daca nu aveti nici un spor de vechime sau de alta natura, 670 RON brut, adica 513 RON net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea pe studii superioare mary00 mary00 Bună ziua! Am şi eu o întrebare, sunt funcţionar public în cadrul ministerului justiţiei pe funţia de referent debutant( am 4 luni vechime) şi sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)