avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am vandut pe okazii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am vandut pe okazii

Am nevoie de o parere de la dvs .
Am trimis pe okazii un telefon unui tip , prin posta , cu ramburs . Cand am trimis telefonul prin posta , acesta era in perfecta stare . Dupa ce a primit omul coletul , mi-a lasat mesaj cum ca telefonul ar avea probleme cu tastele si cu camera . Acest distins domn ma ameninta ca telefonul este acum la politie , si ca o sa fiu cautat in zilele urmatoare . Exista posibilitatea sa patesc ceva ?
Pana la urma telefonul meu a fost trimis in perfecta stare . Cum pot dovedi asta ?
Astept raspuns . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:12, 4 Octombrie 2011
E cam greu de dovedit orice. Pana la urma poate fi si vina curierului. Oricum, respectivul daca vine cu acuzatii va trebui sa le sustina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
Retinere ramburs de curier fara drept? Madval90 Madval90 Am si eu o intrebare la dvs daca imi permiteti. Pe data de 27.04 am trimis unui client un colet prin intermediul unei firme de curierat in urma unei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)