avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalcularea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalcularea pensiei alimentare

Buna ziua,
Ma numesc Cristian si ca multi altii am divortat urmand sa platesc pensie alimentare.Lucrand in Anglia am fost de acord cu plata pensie de 120£.Acest lucru se intampla in anul 2009.De circa 2 ani lucrul merge foarte greu si aici ,iar in ultimele luni nu am lucrat aproape deloc,de aceea nu imi mai permit sa platesc aceasta suma.Intrebarea mea este daca as putea deschide actiune pentru micsorarea sumei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:44, 4 Octombrie 2011
Da, puteti sa deschideti o actiune in instanta spre micsorarea pensiei alimentare si puteti cere de asemenea custodia comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna ronaldo83 ronaldo83 Buna ziua.problema sta in felul urmator. 2 soti au divortat si mama a ramas cu copilul de 10 ani si costodie exclusiva.tatal este plecat in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară Dana.dia Dana.dia Bună ziua!Sunt mama a două fetițe de 13 si respectiv 8 ani.In ianuarie 2019 s-a pronunțat divorțul,Eu obținând custodia exclusivă. Tatăl este plecat ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor gaby1980 gaby1980 Buna ziua;ma numesc gaby ,am 41 de ani si vreau sa divortez;as vrea cateva indicii cum as putea proceda.Sunt plecat din tara,eu si sotia mea suntem despartiti ... (vezi toată discuția)