avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Bună ziua!Sunt mama a două fetițe de 13 si respectiv 8 ani.In ianuarie 2019 s-a pronunțat divorțul,Eu obținând custodia exclusivă. Tatăl este plecat in Anglia. Instanța a dispus plata pensiei alimentare in procent de 33%din venitul lunar net al acestuia. Intrebarea mea este ce pot face pt a-al constrânge sa plătească pensia alimentară. Mentionez ca eu lucrez cu normă întreagă dar cheltuielile sunt destul de ridicate pt a ma descurca cu 2 copii.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:34, 12 Octombrie 2019
Executați-l silit, însă trebuie să obțineți și un titlu executoriu european de vreme ce este în Anglia!
Puteți formula și o plângere penală pt abandon de familie, dar se soluționează greu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părintele custodian nu înlesnește programul de vizită. ce se poate întâmpla dacă părintele necustodian nu mai plătește pensia de întreținere? Adelinadenisa Adelinadenisa Buna ziua!Am o cunostinta de natie ucrainieana, care in urma divortului de sotul roman a pierdut custodia fetei de 9 ani acum,si ii plateste lunar pensia ... (vezi toată discuția)
Pt pensie alimentara si custodie elisa_28 elisa_28 buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor si partaj Mad Max Mad Max Buna ziua Sunt casatorita cu cetatean turc de 12 ani si avem impreuna un copil de 8 ani.In urma neintelegerilor dintre noi am decis sa divortam amiabil la ... (vezi toată discuția)