avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Atributii de casier?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Atributii de casier?

In cadrul unei societati comerciale cu capital integral privat , cine are obligatia legala de a suplimenta cu valori banesti punctele de lucru apartinand societatii si aflate in diverse locatii ale unui oras ? Casierul sau soferul? Care sunt actele normative care reglementeaza acest aspect ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:29, 4 Octombrie 2011
In niciun caz soferul. Dvs. trebuie sa predati banii, daca nu se deplaseaza reprezentantul punctului de lucru, la sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta, dispozitie de incasare sau monetar? steluta79 steluta79 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Societatea noastra are sediu social si punct de vanzare cu amanuntul. In fiecare seara eu preiau de la vanzatoare o suma de ... (vezi toată discuția)
Declarare sediu secundar gamamanag gamamanag Detinem in portofoliu spatii comerciale, la diverse adrese din Bucuresti, spatii in care noi ca entitate nu avem salariati si nu desfasuram activitati ... (vezi toată discuția)
Deducere tva contract leasing Catalinabcr Catalinabcr Buna seara, Am o societate comerciala care doreste sa achizitioneze in leasing un autoturism pe o perioada de 12 luni cu un avans de 90 % . In acest caz ... (vezi toată discuția)