avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trusou octombrie-2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trusou octombrie-2011

Bunaziua !
Am o fetita de 7 zile
De ce pot beneficia?
Trusou ?
Indemnizatie?
Alocatie?
Etc.!
Si care sunt actele necesare?

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:33, 4 Octombrie 2011
Felicitari, sa fiti sanatoase amandoua!

1. Trusoul nu se mai acorda din iulie 2010.

2.- Beneficiati de alocatie de stat pentru copil, in suma de 200 lei lunar pana ce va implini copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar.
- Pentru ao primi va adresati Primariei de care apartineti cu domiciliul.

3.- Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC pana la 2 ani trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii sa aveti venituri din salarii, activitati independenta sau agricole sau perioade asimilate acestora.
- Pentru un raspuns concret spuneti ce statut ati avut in cele 12 luni premergatoare nasterii, adica ce ati facut in fiecare luna in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelamurire cu alocatia AdyRen AdyRen Buna ziua tuturor , snt nou pe acest forum si de aceea rog ca vineva sa imi raspunda daca bine-voieste la o intreb : Sotia a nascut in 2014 luna septembrie ... (vezi toată discuția)
Crestere copil lorinaflorina lorinaflorina Va rog sa-mi spuneti daca o mama care n-a lucrat de loc poate primi o indemnizatie de credstere copil sau un alt drept, tinind cont ca micutul are 3 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului mihaelaivan1 mihaelaivan1 Buna ziua, pot beneficia de indemnizatie de cresterea copilului daca in ultimile 12 luni nu am avut venituri? sau de orice alt ajutor social? Multumesc (vezi toată discuția)