avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Proba in instanta
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Proba in instanta

Ce se poate propune ca si proba intr - un proces care are ca obiect plata chiriei calculata la o suprafata mai mare decat a utilizat in realitate institutia.
Este vorba de un imobil ( gradina si imobil- cladire care are destinatie de institutie publica). Institutia nu a utilizat in totalitate terenul care a fost restituit proprietarului in baza lg 10 /2001 si ptr care percepe chirie .
Poate fi propusa ca si proba expertiza topo din care ar putea reiesi faptul ca institutia chiar nu a folosit in intregime acest teren?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:50, 7 Octombrie 2011
depinde de cazul in speta...se pot propune : martori , acte, expertiza...trebuie vazut cazul in speta. consultati un avocat
problema este ca nu se stie cu exactitate de unde pana unde se intinde proprietatea beneficiarului restituirii in natura pe care nu l-a imprejmuit cu gard sau altceva . stim doar ca e vorba de un teren de atatia mp pe care sunt edificate cateva constructii unde isi desfasoara activitatea institutia respectiva.
In functie de actele prezentate de parti , un expert contabil se va pronunta asupra valorii chiriei aferente respectivului teren/spatiu.
Dar intai , trebuie solicitata proba si de asemeni , trebuie ca instanta sa o admita.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)