avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din CIC

Buna ziua!

Am o salariata care in data de 06.10.2011 ar trebui sa revina in activitate din CIC (mentionez ca d-na lucra in productie), doar ca firma nu mai are activitate de productie. Intre timp s-a inffintat o alta firma pe aceeasi profil si as putea sa-i asigur d-nei un loc de munca.
Cum as putea proceda corect la revenirea ei la firma fara activitate, si sa pot sa o angajez la firma noua infintata?

Multumesc!

Astept cu disperare un raspuns:)
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 11:22, 5 Octombrie 2011
semnand act aditional la CIM imediat ce se intoarce din cic. daca sunteti asa de disperata cum spuneti, de ce nu consultati un avocat la cazul in speta:D
llumi a scris:

Buna ziua!

Am o salariata care in data de 06.10.2011 ar trebui sa revina in activitate din CIC (mentionez ca d-na lucra in productie), doar ca firma nu mai are activitate de productie. Intre timp s-a inffintat o alta firma pe aceeasi profil si as putea sa-i asigur d-nei un loc de munca.
Cum as putea proceda corect la revenirea ei la firma fara activitate, si sa pot sa o angajez la firma noua infintata?

Multumesc!

Astept cu disperare un raspuns:)

Simplu: se face incetare pe vechea societate si angajarea pe noua societate .. ambele operatiuni se vor face cu aceeasi data , insa atentie ca angajarea se completeaza si se transmite prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

In speta , data de 06.10.2011 este data incetarii vechiului c.i.m. si se va transmite prin REVISAL in aceeasi zi ... si este data inceperii activitatii la noua societate , iar c.i.m. trebuie transmis in data de 05.10.2011.

Multumesc mult pentru raspuns, si daca se poate inca o intrebare...incetarea vechiului CIM pot sa-l fac cu 55 "b", cu data de 06.10.2011 daca d-na este de acord?
Da desigur...exact asta am facut si eu cu 01.10.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de incetare pensie limita de varsta miroslava miroslava Buna seara! Va rog sa ma ajutati privind incetarea CIM a unui angajat, care a primit astazi 11.10.2011 decizia de incetare pensie limita de varsta. La firma ... (vezi toată discuția)
Etape mutare angajati dintr-o societate in alta Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu etapele de urmat pentru mutarea angajatilor pe o alta societate nou-infiintata cum ar fi: modalitatea de mutare (incetare ... (vezi toată discuția)
Probleme completare revisal garbiny garbiny Am completat la un salariat,in Revisal,datele de contract ale unui salariat angajat pe perioada determinata de 1 an in felul urmator: data ... (vezi toată discuția)