avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de inventar

Buna ziua,
Tocmai am primit minunata sarcina de a face inventarul obiectelor din cladire #-o (mentionez ca am functia de gestionar). Mi s-a mai spus ca ar trebui sa fac un fel de fisa de inventar pentru fiecare angajat in parte. Exista cumva vreun model / tipizat pentru astfel de fisa? Sau il pot adapta in functie de specificul firmei ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 11 Septembrie 2008
In puteti adapta si in functie de specificul firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului loredana7703 loredana7703 Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste modele de fise de post pentru: asistent manager, economist, gestionar, agent imobiliar, muncitor necalificat conf ... (vezi toată discuția)
Model fisa de evaluare individuala salariati puicuta puicuta Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de evaluare individuala a salariatilor? (vezi toată discuția)
Retineri salariale cesar vascocenco cesar vascocenco Buna dimineata tuturor, problema mea este destul de simpla insa am nelamuriri. Am avut un contract de munca cu o firma din Bucuresti, perioada de proba ... (vezi toată discuția)