avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... abuzurile presedintelui de asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

abuzurile presedintelui de asociatie

Am si eu o intrebare:
Cum se poate incadra fapta unui presedinte de asociatie care m-a dat in judecata doar pe mine dintre toti restantierii blocului, pt o suma restanta care e cu mult mai mica decat a altor restantieri si din care suma am achitat deja mai mult decat jumatate ?
Dupa stingerea acestui litigiu, prin achitarea integrala a sumei ramase restanta pana la data primei infatisari la instanta, pot solicita acestui presedinte prea zelos despagubiri morale?
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 21:47, 4 Octombrie 2011
nu aveti de unde sa stiti despre eventualele promisiuni facute de ceilalti rauplatnici...
nu puteti cere nici o despagubire morala!
achitati-va datoriile si va fi totul bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari ameninta cu darea in judecata fara preaviz si cu listarea rauplatnicilor MinaSI MinaSI Buna ziua. Asociatia de Proprietari din blocul unde locuiesc saptamana tecuta a pus la avizier un Anunt care citeaza cateva familii, printre care si eu, cu ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere tatabonea tatabonea buna ziua.Am o restanta la intretinere (maricica+penalitati),a fost si mai mare dar am reusit sa dau si cate 2500-3000 de lei pt. a reusi sa ajung la zero.In ... (vezi toată discuția)
Repartizare incasari asociatie de proprietari Mirela_Stirbu Mirela_Stirbu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in urmatoarea problema. Sunt proprietara unei garsoniere intr-o vila situata in localitatea Paraul Rece, ... (vezi toată discuția)