Nu va suparati pe mine dar, eu, unul, va rog din suflet sa nu mai incurajati pe nimeni sa procedeze in acest fel. Fiecare proprietar trebuie sa isi plateasca ceea ce consuma, iar in cazul in care ramane cu restante trebuie sa fie constient ca apar si penalizari pe care trebuie sa si le asume si sa le plateasca la timpul potrivit.
Asa se intampla cand proprietarii nu va sunt vecini, cand administrarea se transforma in afacere, cand pe administrator il intereseaza mai mult sloganul "Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim (sau nu)", cand pe patronul firmei de administrare il intereseaza sa isi ia banii nu sa trateze niste amarati (nu toti au bani si raman restantieri de bine) ca pe niste oameni.
EU am procedat cum propune @elga50 cu un restantier, am facut un angajament de plata in care respectivul restantier se obliga sa achite o anumita suma in fiecare luna, iar noi nu i-am mai calculat penalizari, el a scapat de datorie, iar noi am recuperat rapid banii, toata lumea multumita.
Dar asta este, noi suntem amatori si noua nu ne pune "pumnul in gura" patronul unui SRL, iar in bucataria noastra nu dicteaza nimeni, este o mica diferenta.