avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata retroactiv contributii casa de sananate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata retroactiv contributii casa de sananate

imi cer scuze ca va deranjez cu o intrebare, nu stiu daca mai raspundeti la intrebarile de pe bizzo
daca aveti timp as vrea sa ma sfatuiti ce pot face in cazul meu.
am primit o recomandata de la Casa Judeteana din Resita cu o instiintare ca am de plata o suma enorma, reprezentand contributia la sanatate ce tb platita in 2006 cand aveam incheiata o conventie civila cu un club la care eram angajat, club care trebuia sa plateasca tot ce insemna contributii, impozite, in aceasta recomandata (nu am intrat in posesia ei ca au trimis-o in orasul in care am domiciliul, dar unde nu mai lociuesc in acest moment, dar am sunat la casa de sanatate sa intreb despre ce e vorba in recomandata) cica cea mai mare parte din suma reprezinta majorarile si penalitatile pentru perioada 2006 - pana in prezent.
intrebarea mea este e legal sa-mi puna in carca atatea majorari, penalitati cand eu nici nu stiam de existenta acestei obligatii de plata, si nu am fost informat in scris si nici verbal niciodata pana astazi?nu trebuia sa primesc in 2006 o hartie ceva ca am de plata anumite contributii? eu nu stiu ce declaratii au dat la finante cei la care aveam contract de conventie, plus ca in 2006 eu stiam ca doar impozitul de 16% era obligatoriu la conventia civila nu si sanatatea.
ce pot face sa scap de plata acestei sume enorm de mare care mi se pare abuziv trimisa dupa 5 ani de zile?
astept raspuns urgent.
mentionez ca, clubul este in faliment deci nu mai pot cere sa suporte ei plata cum era prevazut in conventie, sau se poate nu stiu?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: vioado , utilizator 20:27, 4 Octombrie 2011
si mi s-a zis ca contributia calculata a fost de 6,2% procent ori eu am vazut ca este de 5,5%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii arbitri ong danabobo danabobo Buna ziua,am o intrebare urgenta-am un ong si am primit chitante de plata indemnizatii arbitri.Ce trebuie sa platesc la sumele pe care le-am dat,unde tb. sa le ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Ce contract mi recomandati pentru colaborarea cu o persoana fizica? alina69 alina69 Ce imi recomandati in afara de CIM pentru colaborarea unui cabinet medical individual cu o persoana , 2-3 ore zilnic, pentru programari si putin secretariat? ... (vezi toată discuția)