avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce ar trebui sa stiti despre acordarea ajutorului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce ar trebui sa stiti despre acordarea ajutorului pentru caldura

Aparitia OUG nr.70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, da nastere la multe intrebari si interpretari. Deja sunt multe neclaritati atat pentru cei care ar putea beneficia, cat si pentru cei care trebuie sa aplice noile acte normative.
Consideram ca orice informatie sau raspuns la intrebari pot fi utile tuturor celor interesati.
Prin urmare asteptam, aici, intrebarile dumneavoastra legate de acest subiect.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 09:02, 6 Octombrie 2011
e ok. poate trebuia sa il deschid in forumul pentru asistenta sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire ContSters122354 ContSters122354 Bursa de merit pt studenti, mai trebuie declarata ca venit, in dosarul pt subventie incalzire? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire ContSters167676 ContSters167676 Buna ziua, Am si eu o mare nedumerire.Ma incadrez la ajutorul pentru incalzire dar pentru ca sunt debransata de la sistemul centralizat si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)