avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundatie vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundatie vecin

Datele problemei:
apartamentul meu este inundat de catre apa venita de la un apartament de deasupra. Nu gasesc proprietarul iar la apartamentul de deasupra vecinului nu sunt pb. Deci pb trebuie sa fie la el. Am fost la politie am sunat la 112 si toti spun ca nu este pb lor. IN bloc nu avem administrator ptr ca nu suntem asociatie. Ce imi ramane sa fac? Vecinii nu vor sa se bage ca martori sa sparg usa. Singura solutie este sa opresc apa la tot blocul pentr ca robinetul de coloana nu exista.

Ce sa fac? In asemenea situatii cum trebuie actionat? Curge un fir de apa din tavan si au curs cam 5 litri in 2 ore.
Cel mai recent răspuns: cerul , utilizator 19:52, 5 Octombrie 2011
Cred ca ar trebui sa opriti apa pe scara.
Nu puteti sparge usa decat daca este vorba de ceva mai grav si daca stiti sigur unde se afla problema.
Spre exemplu, daca a uitat apa deschisa nu cred ca veti putea evita spargerii usii...dar va trebui sa aveti cel putin doi martori si sa puneti un sigiliu pe usa.

Politistii nu cred ca vor veni ca martori ...cand veti sparge usa...iar daca ar fi de fata nu cred ca v-ar lasa sa o spargeti...
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Opresti apa , se poate produce scurt circuit si incendierea locuintei . Atunci va sparge usa Pomoieri !!!
Mai astept si apoi am sa opresc apa la tot blocul. Daca insa vecinii vor da drumul la apa iar nu stiu ce am sa fac. Pe coloana nu avem robineti.]

Ideea este ca am sunat la 112 si am fost si la sectia de politie si toti au spus ca nu e pb lor. administrator nu avem...robineti pe coloana ioc. Vecinii nu se baga macar ca martori..

Mai bine astept sa ia foc poate atuunci ma ajuta cineva si o sa fie legal...

.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
cerul, utilizator
Cauta un unstalator , jos in subsolu tehnic trebuie sa fie un robinrt de sigurinta , daca nu a fost folosit de multa vreme , sar putea sa fie blocat , nul vorta ca se poate rupe , instalatoru stie ce are de facut , si are si scule . Aceasta nu e problema de AVOCATNET .
Da, opriti apa pe coloana.
URGENT!

Mai departe depinde de ceea ce se va intampla...dupa ce opriti apa...

Alte discuții în legătură

Inundatie apartamentul de deasupra misu183 misu183 Buna ziua! In cazul cind te inunda de deasupra si nu e nimeni acasa cum pot opri apa de la vecin fara sa am probleme cu legea? E posibil asa ceva? Solutia ... (vezi toată discuția)
Oprire coloana incalzire bloc. ContSters192354 ContSters192354 Sa incep cu o mica experienta neplacuta. In primavara lui 2010 am achizituionat 2 camere prin programul prima casa. M-am mutat si cand a venit iarna am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul si presedintele mariabratu mariabratu Buna ziua, Am devenit de curand proprietar si in apartamentul respectiv trebuiesc facute unele modificari-reparatii. Am inceput in lunea dinaintea Pastelui ... (vezi toată discuția)