avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Achizitie teren agricol - calcul impozit pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Achizitie teren agricol - calcul impozit pe profit

Buna ziua!
Daca o societate comerciala achizitioneaza o suprafata de teren arabil in vederea arendarii acestuia, costul de achizitie al terenului se ia in consideratie la calculul impozitului pe profit?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 12:36, 5 Octombrie 2011
Terenurile nu se amortizeaza, deci nu intra la calculul impozitului pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere preluare praxis ContSters73136 ContSters73136 Va rog sa-mi comunicati cum pot deduce cumpararea praxisului de medicina de familie (lista de capitatie si patrimoniul de afectatiune profesionala)? La data ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren intravilan cu construcţii L_Eva L_Eva Bună ziua, am un teren cu o casă în intravilanul unei localităţi, de 721 m2, care figurează în carte funciară (şi la Serv. Impozite) astfel: 400 m2 ... (vezi toată discuția)
Calculare impozit teren intravilan conform codului fiscal 2016 monicaursu monicaursu Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza impozitul conform codului fiscal din 2016 pe o suprafata de 650mp teren intravilan pe dealurile ce apartin de un ... (vezi toată discuția)