avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Actiune micsorare pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Actiune micsorare pensie

Am termen pe 21.10.2011 la actiunea de micsorare pensie , deschisa de fostul meu sot. Eu am trimis deja intampinarea dar avocata lui a cerut amanarea si intre timp as avea noi argumente in favoarea mea. Gresesc cu ceva daca trimit noile argumente la Judecatorie?

Alte discuții în legătură

Micsorare pensie Livica Livica In iulie s-a inregistrat la a Judecatorie dosarul de micsorare pensie de intretinere, de catre avocata fostului meu sot. Eu am trimis intampinarea si la primul ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Livica Livica In actiunea de micsorare pensie de intretinere deschisa de fostul meu sot s-a dat o noua amanare si printre motive unul este urmatorul: Se va cita ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie de intretinere minori ciciilo ciciilo Buna ziua. Sotului meu i s-a stabilit in urma divortului de fosta sotie o pensie alimentara de 1000lei pentru 2minori (la acea data avea venituri de 3800lei). ... (vezi toată discuția)