avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme cu societatea de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme cu societatea de asigurari

buna ziua. am fost lovit in urma cu aprox.1 luna de un copil care spre ghinionul meu avea asigurare la [EDITAT].copilul si-a recunoscut vina,am fost la politie si s-a facut proces verbal urmand ca eu sa imi repar masina pe asigurarea lui.insa a trecut 1 luna si nu am primit niciun raspuns .ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez pt urgentarea cazului.multumesc mult
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:48, 10 Octombrie 2011
ati deschis dosar de dauna la [EDITAT]? s-au facut constatarile de catre un inspector de daune?
intre asta deoarece in mod normal banii se achita service-ului auto, dvs puteti sa va ridicati masina imediat dupa reparatie.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
In primul rand trebuie deschis dosar de daune la asiguratorul celui vinovat de accident apoi se face constatarea de catreun inspector de daune da la asiguratorul RCA al vinovatului si apoi se merge cu actul de constatare la sevice pt reparatie. Dupa reparatie se va verifica devizul de reparatie si vi se da acceptul de plata. Apoi veti intocmi cererea de despagubire si din momentul acela puteti sa va ridicati masina din service.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca - blocare dosar pentru contestatie pv ??? se poate? foox foox Buna ziua. In urma cu aprox 10 zile, am fost lovit de o cucoana. Eu in loc sa virez la drapta am virat la stanga am patruns pe un drum prioritar in ideea de a ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubire rca liviuradu20002 liviuradu20002 In 27 februarie 2010 am avut un accident de circulatie, de pe o strada cu cedeaza trecerea mi-a iesit in scurt o masina pe care nu am putut s-o evit si am ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal accident auto GEOPOPA GEOPOPA Buna ziua, Am fost implicata intr-un accident auto in data de 21.02.2012. Soferul care conducea celalalt autoturism a fost gasit vinovat la politie si i-a fost ... (vezi toată discuția)