avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil calomnie insulta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil calomnie insulta

Se poate in urma unui proces civil de calomnie si insulta instanta de judecata sa ordone ISP sa dezvaluie IP celor in cauza?

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnia mai sunt incriminate de legea penala? littlemouse littlemouse Bună seara! Aș dori și eu să știu exact dacă insulta și calomnia sunt considerate infracțiuni, conform Noului Cod Penal și dacă se aplică pentru ... (vezi toată discuția)
Injurii pe un site, actionare in judecata admin Marianaroiu Marianaroiu Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Calomnie, insulta internet - tragerea la raspundere efg402x efg402x Calomnia si Insulta nemaifiind incriminata de codul penal practic nu mai exista nici o modalitate pt. a se putea demara cercetari referitoare la identitatea ... (vezi toată discuția)