avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil calomnie insulta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil calomnie insulta

Se poate in urma unui proces civil de calomnie si insulta instanta de judecata sa ordone ISP sa dezvaluie IP celor in cauza?

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnia mai sunt incriminate de legea penala? littlemouse littlemouse Bună seara! Aș dori și eu să știu exact dacă insulta și calomnia sunt considerate infracțiuni, conform Noului Cod Penal și dacă se aplică pentru ... (vezi toată discuția)
Injurii pe un site, actionare in judecata admin Marianaroiu Marianaroiu Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am injurat pe cei de la o firma de hosting? cMarinescu cMarinescu Buna ziua! Am si eu o mica problema si as vrea sa ma ajutati.Pana acum ceva timp am avut un site gazduit la o anumita firma de hosting..serviicile pe care mi ... (vezi toată discuția)