avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model Cerere recurs dizolvare art.237 lit c
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model Cerere recurs dizolvare art.237 lit c

As avea mare nevoie de un model pentru o cerere de recurs la o hotarare de dizolvare pentru o actiune ce a fost inaintata de registrul comertului la Tribunal-Sectia Comerciala, pentru sediu expirat. In realitate societatea noastra are toate prelungirile de sediu insa nu le am depus la registru. Nu stiu cum as putea sa motivez recursul "de drept" mai ales ca am inteles ca s-a modificat si legislatia cu noile coduri. Am gasit niste modele pe net insa nu stiu cum ar trebui sa le adaptez pe articole de lege. Ma gandesc ca la- in fapt- spun ca societatea a desfasurat activitate continua si legala,anexez si actele aditionale de prelungire a sediului si facturile lunare de achitare a chiriei. Astept orice idei. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 22:22, 12 Octombrie 2011
exact asa se motiveaza, cu precizarea ca ar da bine daca ati fi si prezent la termenul de judecata de la Curtea de Apel, si mai mult, daca DGFP va solicita admiterea recursului dumneavoastra.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: recurs impotriva hotararii de dizolvare societate - motivul: lipsa sediu social DIX DIX Buna am primit prin posta hotararea de dizolvare a societatii mele pe motiv ca a expirat sediul social, cu recurs in 30 de zile. am studiat motivele de ... (vezi toată discuția)
Cerere dizolvare firma didi12 didi12 Buna ziua, Sapatamana trecuta am primit de la tribunal o comunicare scrisa prin care registrul comertului cere dizolvarea societatii pentru expirarea ... (vezi toată discuția)
Sediu expirat marianna marianna daca contractul de inciriere pentru sediu a expirat in 2006, iar firma a avut activitatea suspendata in perioada 2005-2008, pot prelungi contractul incepind cu ... (vezi toată discuția)