avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obtinere fier vechi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obtinere fier vechi

Buna ziua.
S-au facut modernizari la niste magazii si s-a obtinut o cantitate de fier vechi, pe care, ulterior, l-am vandut
Inregistrarile contabile ar fi:
3028=758 obtinerea de fier vechi
411=758 vanzarea
635=447 fond mediu
5311=411
447=411
Problema e ca nu stiu la ce pret sa inregistrez obtinerea de fier vechi.
Va rog daca ma puteti ajuta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:35, 7 Octombrie 2011
La valoarea cu care l-ati vandut.
Fierul vechi obtinut prin recuperare il inregistrati astfel:

3028=711

Faceti apoi descarcarea gestiunii in momentul inregistrarii vanzarii. Nu puteti inregistra de doua ori in contul 758, ar insemna sa va dublati veniturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare materie prima si ob inventar bizica bizica va rog sa ma ajutati cum sa inregistrez: - vanzare materie prima (tabla aflata in stoc 301) la fier vechi(pe fact de vanzare am trecut deseu otel) - vanzare ... (vezi toată discuția)
Urgent, vanzare fier vechi alinutza32 alinutza32 E prima data cand ma confrunt cu astfel de inregistrari. Am dezmembrat un mijloc fix, pe baza procesului verbal incheiat de comisia de inventariere. Mijlocul ... (vezi toată discuția)
Mod de inregistrare si declarare vanzare deseu vechi. Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Am vandut la REMAT deseuri-fier vechi.Chitanta este mai mica decat factura cu fd de mediu 3%.Care sunt inregistrarile contabile in ceea ce ... (vezi toată discuția)