avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act notarial pentru acces nelimitat la bransametul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act notarial pentru acces nelimitat la bransametul de apa

Vecina mea doreste sa semnez un act notarial prin care sa o asigur ca nu ii restrictionez accesul la instalatia de apa niciodata - bransamentul de apa se se afla pe proprietatea mea.

As dori sa stiu :

- La ce riscuri ma expun in acest caz?

- Daca casa va fi vanduta acest act se va transfera automat in responsabilitatea noilor proprietari? ei vor fi obligati sa respecte actul semnat de noi?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Factura de apa separata la doi proprietari in casa nedezmembrata alinanicorici alinanicorici Buna ziua, As dori un raspuns la urmatoarele probleme: 1. Locuiesc intr-o casa nedezmembrata - un duplex cu doi proprietari. Exista un bransamentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna ... horia.popescu.92 horia.popescu.92 Buna ziua, Am cumparat un imobil intr-o constructie noua impreuna cu un teren de 14mp pentru parcarea auto. In curtea imobilului , pe langa spatiile comune ... (vezi toată discuția)