Buna ziua,
La data de 30.12.2010 am plecat de la ultimul loc de munca. Nici pana in prezent, octombrie 2011 nu am intrat in posesia cartii de munca (CM), ce a fost emisa inainte de anul 2000. Contabila care se ocupa de acest lucru imi tot spune ca nu stie efectiv unde se afla CM: la Oficiul de pensii sau la ITM. Spunea ceva de genul ca unele dintre CM sunt in custodie la ITM pt. ca nu mai era loc sa le depoziteze la Of. de Pensii unde se face scanarea…..Si astfel, este posibil ca unele dintre ele sa se piarda pe drum. Ca sunt depozitate in niste cutii dar nu se stie ce nume contin acele CM din cutii….deci este o intreaga harababura, specific mioritica….As vrea sa stiu: ce trebuie sa fac, ca sa aflu in primul rand unde este CM, si apoi sa o pot ridica. Va multumesc.
Mergeti la ITM si luati legatura cu inspectorul la care este arondat fostul angajator ... acesta este cel mai in masura sa va spuna unde este carnetul dvs de munca daca acesta s-a flat depus la ITM de catre angajator .. in cazul in care exista la ITM , atunci vi se poate elibera dvs .