avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general deductibilitate tva achizitii auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

deductibilitate tva achizitii auto

buna ziua,
va rog sa imi confirmati faptul ca este deductibil tva-ul la factura de achizitie auto , in situatia in care achizitia o am inregistrata in luna iunie de exemplu , iar agentul comercila il angajez in luna septembrie .
am gresit ca am dedus tva -ul din factura de achizitie?
multumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 15:37, 5 Octombrie 2011
Daca ati achizitionat autoturismul pentru un angajat, in vederea deplasarii de la si la locul de munca, Da, ati gresit cu deductibilitatea TVA-ului. Alti angajat nu aveati atunci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva leasing si cheltuieli aferente rallia rallia Buna seara, rog luminati-ma,ca tare mi se par incurcate caile iadului!!!!..:Onu sunt de specialitate ,economic vorbind.. CAZ: Un srl cu 2 asociati, fara ... (vezi toată discuția)
Ajustare t.v.a. leasing financiar dupa scoaterea utilizatorului din evidenta platitorilor de t.v.a. LauraB77 LauraB77 In 09.2010 am incheiat un contract de leasing financiar pentru achizitionarea unui autoturism. Durata leasingului este de 5 ani, respectiv pana in 09.2015. ... (vezi toată discuția)
Cum se deduce tva-ul auto? MrFB MrFB Buna ziua, Intentionez sa cumpar un autoturism second hand pentru firma mea,autovehicul ce va fi utilizat pentru deplasari in scop de job. Am gasit o firma ... (vezi toată discuția)