avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitie directa.
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitie directa.

Cum se face evaluarea contractului la achizitia directa ? Pot fi prelungite contractele incheiate in baza ach. directe pe inca 4 luni in urmatorul an? Se face evaluarea si pentru cele 4 luni?
Cel mai recent răspuns: gigi_ilie2004 , utilizator 23:12, 10 Octombrie 2011
Pot fi prelungite doar daca la estimarea valorii contractelor s-au luat in calcul si cele 4 luni din anul urmator iar valoarea cumulata nu depaseste pragul prevazut de art. 19 din OUG 34/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare tip de procedura achizitie Lilic68 Lilic68 Buna seara, Am bagat pe SEAP o documentatie de atribuire la procedura de cerere de oferta pt ca valoarea totala a contractului (cu TVA) depaseste 15000 E. ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa de la o firma neplatitoare de tva cameliapstl cameliapstl buna ziua am si eu o mare nelamurire exista un contract de servicii intre o institutie publica si o firma neplatitoare de TVA; valoarea contractului a ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)