avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIERE DUPA CONCDIUL DE CRESTERE A COPILULUI PANA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIERE DUPA CONCDIUL DE CRESTERE A COPILULUI PANA LA 2 ANI

As dori sa stiu ce pot sa fac daca e legal sa fiu concediata si in ce conditii dupa concediul de crestere a copilului pana la 2 ani
Nu prea inteleg ce vreti.
Daca nu va prezentati la serviciu, sa reluati activitatea, in conditiile specificate in ROI si CCM - ma refer la absente nemotivate, nr.-, puteti fi concediata.
M-AM PREZENTAT DAR NU VREA SA MAI LUCREZE CU MINE
SPUNE CA NU AM FACUT O CERERE DE REVENIRE, IN CEEA CE PRIVESTE CCM EU ERAM SINGURA ANGAJATA FIIND ASISTENTA LA UN CAB MED INDIVIDUAL DE MEDICINA DE FAMILIE
CE AS PUTEA SA FAC, ADICA IN CE CONDITII AS PUTEA INCETA CONTRACUL DE MUNCA (DACA NU SE RAZGANDESTE) SI SA PRIMESC MACAR SOMAJ
:offtopic: Interventie moderator
Aveti posibilitatea de a va edita mesajele scrise anterior, daca intre timp nu a intervenit un alt raspuns. Este o incalcare a Regulamentului forumului postarea mai multor mesaje consecutive si scrierea cu majuscule care este echivalent cu a tipa.

Pentru a beneficia de somaj, trebuie sa fiti concediata pentru motive care nu tin de persoana dvs (desfiintarea postului / art.65 alin.1 C.mun.). In acest caz, salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la locul de munca dupa concediu de maternitate erika1980 erika1980 buna ziua, as dori sa intreb si eu pe cineva cum ar trebui sa procedez in cazul meu: in 19 noiembrie mi se termina concediu dematernitate si ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca din concediu de crestere a copilului cetina cetina Care este procedura pe care trebuie sa o parcurga angajatorul la revenirea unui angajat din CIC? Contractul de munca este suspendat in perioada de 31.10.2010 - ... (vezi toată discuția)
Terminare ccc fara intoarcere la locul de munca andaluzia andaluzia Luna viitoare se termina concediul pentru crestere al copilului dar mi-am gasit alt loc de munca. Nu am inteles clar care ar fi pasii care trebuie sa-i urmez, ... (vezi toată discuția)