avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale obligat sa platesc contrib la sanatate daca eu lucrez ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

obligat sa platesc contrib la sanatate daca eu lucrez in strainatate

sunt obligat sa platesc sanatatea retroactiv daca eu lucrez de 8 ani in strainatate? am tot vazut ca lumea primeste din urma cu 5 ani de plata l asanatate.
si am auzit ca poti fi obligat sa platesti si impozit 16% pe sumele incasate in strainatate?
eu in Romania nu am nici un venit impozabil de cand sunt plecat in strainanate? deci pot fi luat in evidenta de catre cei de la sanatate si sa ma trezesc cu o plata uriasa?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:13, 5 Octombrie 2011
Nu aveti de plata nimic in Romania. Veniturile in strainatate nu se impoziteaza in tara decat daca nu au fost impozitate in tara de origine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri legale in strainatate cristiana_h cristiana_h Buna ziua, Vin cu o intrebare, in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns documentat. Am o prietena angajata in Italia cu forme legale de 2 - 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe diurna ingrijire batrani germania? 12345678 12345678 buna. adresez inca odata pt ca nu m-am mai putut conecta, adresa mail gresita. va rog daca puteti sa ma ajutati cu o lamurire. am fost azi la un interviu pt ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)