avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... problema cu asigurare medicala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

problema cu asigurare medicala

am fost internat in spital in NL si mia venit de plata 560 euro si compania de asigurari generali nu vrea sa mio plateasca de un an de zile si ce pot face imi vine intruna aceaiasi factura in fiecare luna acasa de 560 euro pe adresa din olanda
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 09:11, 15 Octombrie 2011
Care este motivatia asiguratorului pentru care nu va achita suma?
"am fost internat in spital" este o informatie prea vaga pentru a identifica situatia.Presupun ca refuzul asiguratorului este motivat de faptul ca ati fost internat pentru un tratament al unei afectiuni acutizate si nu din cauza accidentala,
Raspunsul il veti gasi in continutul conditiilor de asigurare din polita pe care ati semnat-o inainte de plecare. Nu orice interventie medicala se despagubeste.
mia fost rau si am stat cateva ore internat pe sectie necesita internarea la urgenta ptr gastro-enterologie ce era sa fac ?
La internarea urmare afectiunii, conform conditiilor scrise si in polita, trebuia sa apelati centrul de alertare indicat pentru tara respectiva (NL) si sa prezentati polita/talonul de asigurare pentru a se deconta cheltuielile.La sosirea in tara trebuia sa anuntati evenimentul, avizandu-l la asigurator, solicitand deschiderea dosarului de dauna, pe baza documentelor interventiei medicale de urgenta primite in NL.
Daca v-ati achitat de aceste indatoriri, puteti emite pretentii de despagubire, initial prin conciliere si apoi in instanta.

Alte discuții în legătură

Concediu medical Buna seara, Va rog sa mi spuneti cat concediu medical poate da medicul de familie intr o luna in urma iesirii din spital si daca este posibil ca un medic ... (vezi toată discuția)
H70.0 mastoidita acuta darasteanu darasteanu Buna ziua am si eu o intrebare daca se poate.Am fost internat la spital la sectia microchirurgie otologica cu diagnosticul mastoidita acuta urechia stanga, si ... (vezi toată discuția)
Servicii medicale in c.e. jalique jalique buna ziua, as dori sa stiu cum se pot deconta serviciile medicale primite in tarile UE, in conditiile in care am domiciliul aici, in Ro. am citit legislatia ... (vezi toată discuția)