avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redobandire SPATIU COMERCIAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redobandire SPATIU COMERCIAL

Buna ,
Sunt administratorul unei SC si am creditat scocietatea pentru a achizitiona un Spatiu Comercial .Premisele de recuperare a banilor creditati din vanzari sunt tot mai departate .
Intrebarea ar fi ,daca se poate , ca in contul datoriei pe care o are SC la mine sa trec spatiul comercial pe persoana fizica.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Creditare firma ddctools ddctools Buna, Ca si administrator si asociat unic, am creditat firma pentru a cumpara un spatiu comercial.Daca firma nu mai are posibilitatea de a returna imprumutul ... (vezi toată discuția)
Plati prin banca ,,fictive" sam bam sam bam am cumparat pe societatea care o detin un spatiu comercial de la alta soc. comerciala, iar in schimb eu ca persoana fizica i-am vandut administratorului ... (vezi toată discuția)
Scutiri de tva alinamunteanu alinamunteanu buna ziua, am o sc platitoare de tva pe care am cumparat un spatiu comercial in 2002 ; in urma acestei operatiuni am recuperat tva-ul ; acum doresc sa imi ... (vezi toată discuția)