avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transferul \"cazului\" la o alta instanta este posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transferul "cazului" la o alta instanta este posibil?

Am avut un accident acum 9 luni unde nu m-am putut intelege cu partea vatamata
astfel ca am un proces pe rol la 600Km distanta si de 4 ori am fost nevoit sa parcurg aceasta distanta implicand costuri foarte mari in bugetul parintilor.
Eu momentan sunt somer nu am absolut nici un venit si nu cred ca mai pot face multe drumuri acolo as vrea sa va intreb daca este posibil sa se mute Judecata aici unde locuiesc sau macar mai aproape, este posibil?
Va rog sa imi spuneti si demersurile daca este posibil.

Va multumesc si va doresc Numai Bine!
da, se poate, insa distanta si cheltuielile care trebuie sa le faceti nu reprezinta motive temeinice pentru stramutarea cauzei.Puteti incerca totusi.Faceti o cerere de stramutare a cauzei, insa cel mai bine ar fi sa angajati un avocat sau sa cereti judecata in lipsa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata. tzuku51 tzuku51 Am un dosar pe rol(partaj bunuri comune) in care eu sunt reclamant si care s-a judecat loco. Adversarul a obtinut stramutarea dosarului la alta judecatorie,la ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului apostolsilvana apostolsilvana Buna ziua , sunt din timisoara si as vrea sa stiu in ce conditii se poate stramuta (daca zic bine )un proces de la Bucuresti la Timisoara, sotul meu se afla de ... (vezi toată discuția)
Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)