avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cautiune executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cautiune executare silita

Puteti sa-mi spuneti va rog unde se plateste cautiunea in cazul cererii de suspendare a executarii silite, pentru cazurile neevaluabile in bani (respectiv program vizitare minor)?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:17, 8 Octombrie 2011
La casieria din cadrul primariei in circumscriptia careia functioneaza instanta respectiva.
Cautiunea se plateste la CEC
Cautiunea se plateste la CEC Bank. Apoi se consemneaza la grefierul sef al judecatoriei intr-un registru.
In momentul efectuarii platii trebuie sa stiti nr de dosar .
consilieru andimauru confunda cautiunea cu taxa de timbru vai de clientii pe care ii reprezinta.
orice cautiune se plateste la cec si se elibereaza doar de catre judecatorul care a stabilit-o printr-o incheiere.
Confirm ca la CEC se plateste, nu e nevoie de nr de dosar, doar numiti instanta in favoarea careia se consemneaza ( unde se judeca). Nu uitati sa faceti copii xerox, sa aveti dovada sa puteti face apoi, daca e cazul, cerere de restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cautiune pentru suspendarea executarii silite!!!!! jondoe1 jondoe1 Buna ziua, am o nelamurire si va rog daca puteti sa i-mi raspundeti unde se poate plati cautiunea pentru suspendare executarii silite?[din ce am mai citit pe ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii ... roznovatstefan roznovatstefan Am castigat un proces , si am facut cerere de restituirea cautiunii , pina acum sa aminat de 8 ori pronuntarea pentru aceasta cerere , pot face ceva ... (vezi toată discuția)
Cerere recuperare cautiune lolo0112 lolo0112 poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere pentru recuperarea cautiunii platita intr-un dosar de contestatie la executare? pt ca din informatiile pe care ... (vezi toată discuția)