avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere recuperare cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

cerere recuperare cautiune

poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere pentru recuperarea cautiunii platita intr-un dosar de contestatie la executare?
pt ca din informatiile pe care le-am gasit pana acum nu-mi este prea clar daca cererea se face catre grefierul sef sau catre instanta de fond - parerile sunt impartite; de asemenea nu-mi este prea clar nici daca se face cerere pentru eliberarea cautiunii sau pentru restituirea in original a recipisei CEC prin care am facut dovada consemnarii cautiunii.
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:39, 11 August 2009
Inaintati cererea catre grefierul sef cu solicitare de eliberare a originalului recipisei CEC.
Atasati sentinta judecatoreasca legalizata, taxa si timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Cautiunea se va elibera pe baza unei cereri?Exista un astfel de model?Cand sunt citat sa se constate perimarea cererii de contestatie la executare pot sa depun ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)