avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala in revisal

Buna ziua,
cine poate sa ma ghideze pentru a face o modificare in Revisal, aveam un angajat care nu figura si cu salariul de la angajare (1000 ron) ci aparea in revisal direct cu actul aditional de 1400 si cand dadeam raportul pe salariat se vedea doar cei 1400 (avea nevoie la banca de o adeverinta in care sa i se vada vechimea si salariul de la angajare si pana in prezent) am incercat sa fac o corectie insa acum in raport imi arata cam asa : 01.10.2009-06.10.2011 salariu 1400, 06.10.2011-01.07.2011 - salariul 1000, prezent 01.07.2011 1400, cum as putea sa fac schimbarea sa imi arate asa cum ar fi normal 01.10.2007-01.07.2011 - 1000 ron si de la 01.07.2011 prezent 1400. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 6 Octombrie 2011
Eu iti cer tie ajutorul,nu te pot ajuta pt k eu inca sunt la inceput. In sensul ca,as avea nevoie de ajutor la generarea registrului,la exportarea catre itm. Se poate?
Se da pe export Registru si se salveaza pe destop dupa care se activeaza adresa ITM on LINE SE DA PE PRELUARE SI SE EXPEDIAZA DUPA CARE SE SCOATE RAPORTUL (automat avand parola obtinuta de la ei)
Da,multumesc. Asta am facut,numai ca dupa ce dau vizualizare date,imi da o eroare si imi spune ca folderul este invalid. Deci undeva,se intampla ceva.
Depinde in ce varianta lucrati ... daca trimiteti fisier .xml pe varianta noua o sa va dea eroare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta cu informatie despre programul revisal itm mi-am scos programul rvisal pe calculator am inregistrat angajatul dar nu stiu daca apare la ei la itm ca am inregistrat angajatul si nu stiu exact cum se ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)