avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutionarea actiunii civile in cadrul dosarului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutionarea actiunii civile in cadrul dosarului penal

Buna ziua,
Daca actiune civila alaturata actiunii penale a fost respinsa (respinse si recursurile declarate de partile civile)... partile civile se mai pot adresa ulterior instantei civile cu privire la sumele solicitate in cadrul procesului penal (care au fost respinse)?
Cel mai recent răspuns: AndreiHeresanu , utilizator 16:02, 6 Octombrie 2011
nu puteti, exista autoritate de lucru judecat daca au fost judecate pe fondul cauzei.
Multumesc pentru raspuns. Si din punctul meu de vedere in cauza opereaza autoritatea de lucru judecat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituirea de parte civila in procesul penal jacqueline_k jacqueline_k Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, daca se poate. Pretentiile de despagubiri, rezultate dintr-un contract de transport, formulate printr-o cerere ... (vezi toată discuția)
Constituire de parte civila in cadrul procesului penal imihai76 imihai76 Buna ziua! Respectuos va rog sa imi dati un sfat in urmatoarea speta. Sunt parte vatamata in cadrul unui dosar penal si m-am constituit si parte civila ... (vezi toată discuția)
Persoanele care pot exercita actiunea civila in procesul penal?? anna_iuly anna_iuly va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi am de facut o lucrare cu aceasta tema si ma intereseza cateva articole legate de acest lucru daca aveti sau poate chiar ... (vezi toată discuția)