avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu mediu brut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu mediu brut

salariul mediu brut lunar al unei companii este articol de bilant contabil sau de raportare financiara?
daca este
ce lege reglementeaza obligatia de a se calcula si de se raporta ?
Cel mai recent răspuns: t_zdru , utilizator 08:39, 10 Octombrie 2011
Salariul mediu brut poate fi articol de bilant contabil daca actionarii firmei o cer.

Daca va referiti la cel cerut de fisc, aici salariul mediu nu este articol de bilant contabil.
sa inteleg ca articolelel de bilant contabil si al raportarilor financiare supuse auditarii sint la latitudinea actionarului?
eu nu ma pricep la economie dar din cite stiu exista niste legi contabile si niste norme de raportare stabilite de CNVM>
care este realitatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant contabil Mihaill Mihaill Sunt lider al unei organizatii sindicale,care functioneaza ca organizatie juridica de sine statatoare.Fondurile banesti ale sindicatului provin din incasarea ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere pj - inregistrare fisc mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Incepand cu 1 iunie 2015, am inchiriat un apartament de la o societate comerciala (firma care a construit blocul). Pana in prezent, nu si-au ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme la vreun control anaf? chiriac77 chiriac77 pot avea probleme la vreun control anaf???Mentionez ca pe certificatul de inregistrare a firmei este trecut codul caen cu activitatea pe care o prestam dar ... (vezi toată discuția)